Zonder javascript werkt deze site niet correct

Wie we zijn

Action Airco B.V. is hét toonaangevende koelbedrijf bij u in de regio. Al sinds jaar en dag zijn wij actief met een vakkundig team van aircospecialisten die voor u een perfect binnenklimaat kunnen verzorgen, of het nu gaat om airconditioning of een warmtepomp. Wij verzorgen voor u de juiste installatie die perfect werkt en netjes wordt afgewerkt.

Wat we doen

Action Airco B.V. levert en plaatst een grote diversiteit aan klimaatinstallaties. Denk bijvoorbeeld aan airconditioning, warmtepompen, luchtbehandeling en pellet cv-ketels. Geschikt voor woningen, kantoren en fabrieken.

Aircomonteurs

Klant ervaringen.

Natalija

Ik wil echt even de grootste complimenten geven aan jullie werknemer. Dit is een jongen die een hart voor de zaak heeft en die klantbelang voorop stelt. Hij is vriendelijk, werkt super netjes, vraagt keurig alles na en levert gewoon goed werk af. Complimenten aan deze medewerker en koester deze jongen! Daarnaast wil ik ook Willem complimenteren voor het afwikkelen van alles rondom de airco's. Ook al ging het allemaal niet helemaal soepel aan het begin( buiten zijn schuld om) hij heeft het altijd netjes opgelost. Heel erg bedankt daarvoor. En ook de mevrouw die de afspraak in heeft gepland en mij altijd netjes te woord heeft gestaan. Super vriendelijk, echt een compliment waard. Al met al een excellente klantbediening. Ik heb geen airco's meer nodig, maar als ik iemand hoor hierover zal ik jullie nummer doorgeven. Het allerbeste en nogmaals bedankt!

Toine

Vandaag is mijn airco door jullie geïnstalleerd in IJsselstein. Kan niet anders zeggen dan dat ik verrast ben over de manier van werken ! Laatste tijd niet zulke goede ervaringen met klusmensen maar wat hebben deze mannen een topjob gedaan . Uiterst rustig gewerkt ( geen chaotisch haastklus gevoel )beheerst .. vriendelijk ... beleefd ... niks was teveel moeite ik ben super tevreden met het resultaat ! Zal jullie aanbevelen aan vrienden kennissen en zakelijke relaties !

Kostas

Vlotte communicatie in aanloop naar de plaatsing en duidelijke afspraak over de prijs en eventueel meerwerk. De monteur was ruim op tijd aanwezig, was behulpzaam in het kiezen van de beste plaats om de airco op te hangen en heeft keurig werk geleverd.

Petra

vandaag zijn jullie monteurs bij mij geweest voor de montage van de airconditioning. Het was wellicht beter geweest als er van te voren een inventarisatie was gedaan, ik heb niet een standaard woning. Het schuine dak en de houten buitenmuur gaf het nodige denkwerk voor Louis. Toch wil ik een groot compliment geven aan deze twee medewerkers. Zij waren toch iets verrast deze morgen over het type woning. Maar zij schakelden snel in de mogelijkheden en de oplossingen die zij konden bedenken om de airco's en de leidingen zo goed mogelijk te installeren en weg te werken. Zij waren beleefd, hebben geen pauze genomen (van 8 tot 18 uur!) en hebben mijn huis keurig netjes achtergelaten. Ik kan niet anders zeggen dat u heel erg blij mag zijn met werknemers die zo hard werken en zich zo keurig opstellen bij uw klanten.